Октомвриска Револуција

 

15

 

Во Куманово, сместен на мирна и живописна локација, опкружен со идилично зеленило, станбениот објект се карактеризира со единствен и препознатлив изглед.

• Модерни и енергетски ефикасни
Ние ви нудиме модерен и квалитетен објект за домување, изграден асеизмички со загарантиран квалитет на градба и по сите стандарди за енергетска ефикасност, вклучувајќи првокласно енергетско-ефикасни фасади и преградни ѕидови со висока термичка и звучна изолација.

• Површината на објектот
Објектот има приземје + седум ката или вкупно 32 станбени со 32 подрумски единици, што нудат голем комфорт, функционалност и искористеност на просторот. Квадратурата на становите варира според типот, усогласувајќи се на потребите на разни групи на корисници

• Уредување по сопствени потреби и можност за бројни избори
Се разбира, купувачите ќе имаат можност за уредување на становите по свои потреби и идеи, со можност за избор на керамика, паркет и санитарија. Нудиме решенија кои целосно ги задоволуваат потребите на клиентите, овозможувајќи им комплетен сервис на услугите. Нудиме и готов 3D проект за внатрешно уредување на секој стан.

• Прв и единствен објект во нашиот град:
- Централно парно греење и вклучен комплетен систем за парно греење за секој стан
- Сопствен соларен систем

 

• Не помалку битни карактеристики на објектот:

- Имотен лист за секој стан (сопственички лист за предбележување кој по завршувањето на градбата ќе биде имотен лист)
- Можност за поволно банкарско кредитирање (преку сите банки)
- 24 часовно одржување на хигиената (само за заеднички простории)
- Локација во мирен дел на градот

Еко иновациите и имплементирањето на најновите технологии, како што се гасификацијата, енергетската ефикасност, примената на високи стандарди за квалитет и заштита на животната средина, го прават објектот вистински избор за секој купувач.

 

 

  • 1