Што нудиме?

Домување по највисоки стандарди во комплетно гасифицирани стамбени објекти.

Продажба на станови во Куманово на повеќе локации. Готови станови и станови во изградба со лист за предбележување признаен од сите деловни банки во Македонија. Продажба и издавање на деловни простории и локали на атрактивни локации низ Куманово погодни за Вашиот бизнис. Градиме со најквалитетните градежни материјали со најдолги гаранции. Постојано применуваме нови концепти и технологии за изградба на енергетско ефикасни станбени и деловни објекти.

Кредитирање

Piano Prestige има одлична соработка со Комерцијална Банка, НЛБ Тутунска, Шпаркасе, Стопанска Банка, Халк Банка, Охридска Банка и другите деловни банки во Македонија како и проектот Купи Куќа, Купи Стан на Владата и Ви овозможува да купувате станови по најповолни цени.

  • 1